Technologie přípravy pokrmů 2.díl

Technologie přípravy pokrmů 2.díl


9788071689522
Rok vydání: červenec 2007 Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Počet stran: 86
180,00 Kč

180,00 Kč bez DPH


Poslední kusy skladem

Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Více informací

1 ks
Nové

K tomuto produktu doporučujeme:

K tomuto produktu doporučujeme:

Mohlo by vás zajímat:

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Miloš R.
21.10.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rychlé vyřízení
Avatar Tomáš R.
27.09.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi rychlé, zásilka přišla do dvou dnů. Spokojenost.
Avatar Lenka L.
25.09.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
SPOKOJENOST
Avatar Hana M.
28.04.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlost dodání
Avatar Kristýna B.
15.03.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku

Naše recenze z nákupního portálu

Ověřený nákup Ověřený zákazník
25.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákup Ověřený zákazník
24.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákup Ověřený zákazník
12.10.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé dodání, pečlivě zabaleno
Ověřený nákup Ověřený zákazník
10.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákup Ověřený zákazník
07.10.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlost dodání
Produkt přidán do seznamu přání
Produkt přidán k porovnání.