Obrázek

Cukrářská výroba III.

Informatorium
9788073331399
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku.
345,00 Kč

345,00 Kč bez DPH


Skladem u dodavatele

Popis

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních
moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Více informací

0140981
Nové

K tomuto produktu doporučujeme:

K tomuto produktu doporučujeme:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, zakoupili také

Mohlo by vás zajímat:

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit:

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Miloš R.
21.10.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
rychlé vyřízení
Avatar Tomáš R.
27.09.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi rychlé, zásilka přišla do dvou dnů. Spokojenost.
Avatar Lenka L.
25.09.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
SPOKOJENOST
Avatar Hana M.
28.04.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlost dodání
Avatar Kristýna B.
15.03.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše v pořádku

Naše recenze z nákupního portálu

Ověřený nákup Ověřený zákazník
25.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákup Ověřený zákazník
24.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákup Ověřený zákazník
12.10.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé dodání, pečlivě zabaleno
Ověřený nákup Ověřený zákazník
10.10.2023
5.005.005.005.005.00
Ověřený nákup Ověřený zákazník
07.10.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rychlost dodání
Produkt přidán do seznamu přání
Produkt přidán k porovnání.